keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Limeoliivitonnikalaa ja fusilli-pastaa

Kevään kunniaksi on kiva tehdä jotain uuttaa ja raikasta. Laita vesi kiehumaan, kun vesi kiehuu lisää oliiviöljy ja fusillit. Keitä ilman kantta 13 minuuttia. Kun fusillit on lisätty, laita pannu lämpenemään kastiketta varten. Lisää öljy ja tonnikala pannulle ja murenna kalaliemikuutio tonnikalan päälle. Leikkaa  oliiveista pieniä viipaleita ja lisää pannulle. Tee tomaattien kylkeen pieni viilto ja purista tomaatit pannulle. Revi vielä pieniä paloja koskenlaskijasta. Sekoittele ja anna juuston sulaa kastikkeeksi. Raasta vielä lime lopuksi päälle. Kaada fusillit siivilään, asettele lautaselle pasta sekä kastike ja nauti :oP


Ainekset:
Pasta:
5 dl täysjyvä fusilli-pastaa
1 rkl oliiviöljyä

Kastike:
1 rkl oliiviöljyä
1 prk tonnikalaa
1/2 kalaliemikuutio
6-7 oliivi
6-7 miniluumutomaattia
50g koskenlaskija viherpippuri
1 rkl raastettua limen kuorta

1. Kun pasta on kiehumassa, lisää kastikkeen ainekset pannulle.

2. Siivilöi pasta, asettele lautaselle ja nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti