lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hirvenlihakeitto

Viikonloppuruuaksi kelpaa hirvenlihakeitto. Vaivattomalla ruualla on vain pitkä valmistusaika n. 3 tuntia. Keittoon on hyvä käyttää niskaa ja kylkeä. Laita kattilaan kiehumaan lihat luineen n. 1 1/2 tunniksi. Siivilöi välillä vaahtoa pois. Kuori tällä välin perunat ja porkkanat. Kun lihat on kiehuneet 1 1/2 tuntia, niin nosta lihat kattilasta ja irroita lihat luusta. Laita lihat, perunat, porkkanat ja vihannessekoitus kiehumaan vielä 1 1/2 tunniksi. Asettele lopuksi lautaselle ja nauti :oP


Ainekset
Hirven niskaa
Hirven kylkeä
6-7 perunaa
2 porkkanaa
1 pss vihannessekoitus

1. Ota esille Lihat ja laita kiehumaan kattilaan.

2. Kuori ja pilko tällä välin perunat ja porkkanat.

3. n. 1 1/2 tunnin kuluttua nosta lihat keitosta ja irroita luusta.

4. Anna kiehua kaikkien aineiden kanssa vielä 1 1/2 tuntia.

5. Asettele lautaselle ja nauti :oP

alkuperäinen resepti: http://ruoka.fi/reseptit/hirvenlihakeitto

1 kommentti:

  1. Blogissasi on monta hyvää reseptiä - mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen parhaat ruokasivut ja blogit internetistä. Monet sadat ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille yhä enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista