keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kanapizza 2 annosta



Laske kulhoon kädenlämpöistä vettä ja lisää hiiva. Kannattaa huomioida, että vesi on oikean lämpöistä, jotta hiiva nostattaa taikinaa. Veivaa mukaan yli puolet jauhoista. Lisää öljy ja loput jauhoista. Anna kohota 20 minuuttia.

Levitä pellille leivinpaperi ja vähän jauhoja. Levitä taikina pyöreeksi joko käsin tai kaulimella. Lisää päälle paseerattu tomaatti ja ketsuppi. Levitä loput täytteet valintasi mukaan. Paista pizza uunissa 225 asteessa 20 minuuttia. Nauti!

Ainekset:

Pohja:
2 dl kädenlämpöistä vettä
1 pss kuivahiivaa
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
2 dl graham täysjyvävehnäjauhoja
1/2 tl suolaa

Tomaattikastike:
Ketsuppia

Täyte-ehdotus:
Rintafile kanaa
250 g Juustoa
1 Mozarella
Oreganoa
1. Levitä taikina tasaisesti pellille

2. Lisää täytteet

3. Paista uunissa n. 20 minuuttia

4. Nauti :oP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti