sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Höyrytetyt kasvikset

Yleensä ennen reissua kaappi on aika tyhjä ja niin oli myös tällä kertaa. Tähteistä valmistui kuitenkin kiva kasvispäivällinen (tai no on tässä kanamunaa, joten jotain kriteereitä ruoka ei sitten täytä). Valmistamiseen tarvitset höyrytyskattilan. Aikaa kokonaisuuteen menee alle 20 minuuttia.

Laita vesi kiehumaan ja ala pilkkomaan kasviksia. Pilko kaikki sopivan kokoiseksi. Höyrykattilan siiviläosassa kasvikset on helppo suoraan huuhdella. Kun vesi kiehuu, asettele kananmunat (4kpl) veteen ja höyryosa kattilan päälle. Ripottele oliiviöljy ja soija kasviksien päälle. Sulje vielä kannella. Anna höyrystyä 12 minuuttia, asettele lautaselle ja nauti :oP

1/2 parsakaalia
1/2 prk minimaissia
1/2 kesäkurpitsa
100 g papuja
6 oliivia
4 kananmunaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl soijaa
1. Laita vesi kiehumaan höyrytyskattilaan ja pilko kasvikset

2. Anna höyrystyä 12 minuuttia, asettele lauselle ja nauti :oP



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti